img
img

Детальніше

Літній табір-подорож “Вершина мрій”

Відвідати найлегендарніші місця країни, поселитися в спортивному готелі, розімнути м’язи та піднятися на найвищу точку українських Карпат. Звучить непогано, чи не так? Але давайте трохи детальніше:

Кам’янець-Подільська фортеця


Це не просто мальовнича локація для історичних фільмів, а унікальне місце, де за кожним камінчиком застигла в очікуванні особлива історія. Та що там! Близько 1000 років історії нашого народу. Настав час її віднайти. Сформована з товстих мурів та  11-х потужних веж, могутня фортеця піддавалася загарбникам тільки двічі.

Хотинська фортеця



Також поважна пані, якій близько 800 років, має 45-метрові мури, завтовшки до 5 метрів. Вона ретельно зберігає пам’ять про подвиги козаків у битві з турками, таємничу смерть від отруйної стріли самого гетьмана Сагайдачного та моторошні легенди про вежу Смертників. Впевнені, тут ви віднайдете чимало вражень.

Говерла


Диво, яке пережило безліч епох. Народжена титанічними порухами землі, ця гора віками заворожує все живе. Говерла – це не тільки 2061 м. висоти над рівнем моря і нагромадження землі й каміння. Це 2061 м. зусиль, подивувань, вражень, ароматів, пісень, спогадів, які об’єднують найвідчайдушніших мрійників та мрійниць і залишаються з вами на все життя. Справжня вершина мрій. 

Готель Chevalier Panorama

– найвисокогіршній басейн,
– зафіксований у національному реєстрі рекордів;
– спортзали для занять боротьбою та силових тренувань;
– просторі світлі зали для ранкової йоги з видом на Чорногірських хребет;
– найсмачніші в горах cпортивні сніданки, обіди та вечері;
– 4, 6, 8-місні затишні апартаменти з білосніжними перинами;


Мотузковий курс

Зовні це може нагадати тренування спецагентів до надскладного завдання. Але для наших мрійників та мрійниць ми підготували не менш складні та захопливі випробування, аби прокачати їхню рівновагу, витривалість, вправність, гнучкість та дружбу. Адже мотузковий курс – це про підтримку, вміння влучно підхопити та вчасно подати руку. Зрештою – це про побудову справжньої команди мрії.

Щоденник, як у да Вінчі

Ведення щоденика методом Леонарда да Вінчі допоможе мандрівникам та мандрівницям по-справжньому навчитися фіксувати свої враження: описати словами, як це – потрапити в хмару, чи що відчуваєш, коли знаходишся в давньому замку. На початку подорожі всі отримають особливі блокнотики, а на кожній локації можна заробити стикери, які вдало доповнюватимуть розповідь.

Та ще

– водні естафети;
– майстер-клас з дзюдо;
– брейн-ринг;
– нагородження автора/ки кращого щоденника вражень;
– фінальна дискотека.

Хіба не про такі літні канікули ви мріяли?

Дата: 04.07 – 14.07
Вартість: 18 500 грн

Долучайтеся, поки не пізно
Записатися можна за номером: (+38) 073 369 99 35, 

або звертайтеся до вашого адміністратора.

Залишилися питання?

Наші куратори обов'язково зв'яжуться з вами